На 13 май рожден ден има Камен ВоденичаровКамен Воденичаров, актьор, певец

...
На 13 май рожден ден има Камен ВоденичаровКамен Воденичаров, актьор, певец
Коментари Харесай

На 13 май рожден ден има...

На 13 май рожден ден има Камен Воденичаров

Камен Воденичаров, артист, артист и тв водещ

 



Камен Воденичаров завършва куклено актьорстко майсторство в НАТФИЗ в класа на проф. Николина Георгиева. Участва в основаването на Независимите студентски сдружения и на Федерацията на самостоятелните студентски сдружения през 1989 и 1990 г. Участва и в основаването на Студентска стратегия „ Ку-Ку “ (1990) и телевизионното предаване „ Каналето “ (1995) дружно с Тончо Токмакчиев и Слави Трифонов. През 1995 година той основава и „ Kaмен Во. студио ”, което е съпродуцент на " Каналето ".





През 1998 г. поема управлението на музикалния канал ММ, който съществува до 2010 година Той е водещ през първия сезон на риалити шоуто Сървайвър БГ. От месец октомври 2010 година до 2011 година е водещ на шоуто на Българска национална телевизия „ В неделя с... “. Участва в предването Шоуто на Канала, на което е сценарист и режисьор.



Воденичаров взима присъединяване в българския дублаж на „ Стюарт Литъл “ и „ Стюарт Литъл 2 “, в които е гласът Стюарт Литъл, озвучен в оригинал от Майкъл Джей Фокс.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР